Vacature Buurtteam Zaltbommel

Buurtteam Zaltbommel zoekt een Social Worker (HBO/WO) voor 32-36 uur per week. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar met aansluitend een omzetting naar een vast contract bij goed functioneren. Ook is er zicht op een uitbreiding van uren. 

Over het Buurtteam

Buurtteam Zaltbommel maakt onderdeel uit van Buurtzorg Nederland. Als Sociaal Wijkteam WMO richten wij ons op de volwassen doelgroep binnen de gemeente Zaltbommel. Inwoners van de gemeente Zaltbommel kunnen rechtstreeks een beroep op ons doen. Onze hulp is praktisch en concreet van aard. We bieden professionele hulp en ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van psychiatrische en psychosociale problematiek, verslaving, licht verstandelijke beperking, (veilig) wonen, meedoen in de buurt en zinvolle dagbesteding. We werken outreachend, bieden een collectief aanbod, o.a. trainingen en zetten nieuwe initiatieven op in het kader van preventie. We werken vanuit een zelfsturend en multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren professionals.

Meer weten over Het Buurtteam? Kijk op hetbuurtteam.nl

Dit vragen wij:

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Werkervaring op het gebied van sociaal-maatschappelijke, psychiatrische en psychische problematiek
  • Affiniteit met complexe problematiek en meervoudige problematiek
  • Opereren in zorgsituaties waar de veiligheid in het gedrang is
  • Goed kunnen samenwerken
  • Innovatief, ondernemend en collegiaal
  • Inlevingsvermogen en incasseringsvermogen
  • Praktisch, verbindend en oplossingsgericht kunnen werken
  • Sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • In het bezit van een rijbewijs en auto

Dit bieden wij:

Je maakt deel uit van een zelfsturend team dat uit 6 collega’s bestaat. We werken nauw samen met Team Dorpen. Ons team wordt gekenmerkt door een transparante werkstijl, een grote mate van gedeelde verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid. We zijn bevoegd om zelf beslissingen te maken en pakken zelf de coördinatie en planning van taken op. Geen dag is bij ons hetzelfde; dit maakt je werkzaamheden gevarieerd, interessant en uitdagend. De functie is ingeschaald in FWG 55 (CAO VVT).

Wil je onze collega worden?
E-mail je sollicitatiebrief en CV voor dinsdag 15 augustus 2023 naar buurtteamzaltbommel@hetbuurtteam.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 29 augustus 2023. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 06-12 98 58 19. Of kijk op www.hetbuurtteam.nl of op Facebook en Instragram.